Hosting

Een website heeft een plekje nodig om te ‘wonen’. Hosting noemen we dat. Voor een vast bedrag per maand huurt u een plekje op het internet, waar iedereen u kan vinden. Het plekje wat u bij ons huurt is speciaal ingericht voor WordPress. Alle omstandigheden zijn dusdanig dat uw website zo snel mogelijk zal zijn. Ook moet dit plekje veilig blijven tegen alle hackers die dagelijks alles op alles zetten om website binnen te komen. Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Uw bezoekers zijn veilig met gratis SSL

Veiligheid is altijd belangrijk voor mensen die het internet gebruiken. Met ons gratis basis SSL certificaat geeft u uw bezoekers het gevoel dat u alles doet om aan hun veiligheid bij te dragen.

Onderhoud

Omdat WordPress zo ontzettend populair is, is WordPress ook een graag gezien doelwit voor hackers. De techniek blijft zich ontwikkelen, en gelukkig gaat WordPress daarin mee en publiceert periodieke updates. Om ervoor te zorgen dat uw website in die ontwikkeling meegaat, moeten die updates op uw website geïnstalleerd worden. Daarna moet gecontroleerd worden of uw website nog helemaal naar behoren werkt.

Plugins

WordPress is open source en daarom wordt er op grote schaal (veelal gratis) aanvullingen ontwikkeld. Dit noemt WordPress plugins. Elke ontwikkelaar brengt periodiek zijn eigen updates uit voor zijn eigen plugin(s). Hier geldt hetzelfde voor als voor de WordPress updates: ze moeten worden geïnstalleerd en daarna moet de website gecheckt worden.

Het klinkt ingewikkelder dan het is, maar toch is het een belangrijk onderdeel wat vaak wordt onderschat. Hierdoor wordt de kans op een hack en daardoor een onbruikbare website elke maand groter.

Voor een vast bedrag per maand neemt Mount Six u die zorg uit handen en laat het alleen weten wanneer er actie van uw kant vereist is.

Ik ben geïnteresseerd!