Wanneer wij beginnen met het maken van uw website, zijn we aan het ontwikkelen. Dit doen wij in de programmeertalen PHP en JavaScript, maar dat is eigenlijk al meer dan u hoeft te weten. Wij zorgen ervoor dat u alleen te horen krijgt wat voor u belangrijk is. Tenzij u er juist meer over wilt weten natuurlijk! Lees hier meer over onze werkwijze.

WordPress

Wij hebben de voorkeur websites te ontwikkelen in WordPress. Wanneer u hier ook voor kiest is dat een verstandige keuze. 27% van alle websites op het internet gebruikt WordPress. Dagelijks komen daar 50.000 websites bij. De reden hiervoor is dat WordPress gebruiksvriendelijkheid altijd voorop heeft staan. Iedereen die wel eens te maken heeft gehad met een soortgelijk systeem, zal direct snappen waar hij of zij wat moet doen. Wanneer u toch graag een duwtje in de juiste richting nodig heeft of gewoon méér wilt halen uit uw website, geeft Mount Six ook WordPress trainingen.

Ontwikkeling

Onder website ontwikkeling valt niet alleen het ontwikkelen van complete websites, maar kan bijvoorbeeld ook inhouden dat u een nieuw onderdeel wilt op uw huidige website. Alles is bespreekbaar.

Ik ben geïnteresseerd!